Aanmeren Ocean Viking, zeilvakantie in het caribisch gebied, sailing the Caribbean, zeilen, carieb, charter Caribbean, zeilen in de cariben, sailoceanviking meezeilen Caribische eilanden, sailoceanviking.com, sailing holiday in the Caribbean, maarten van den berg, sailing charter, skippered charter, caribbean yacht bareboat caribean sail charter sailingyacht caribbean yacht zeilvakantie carabien zeilreis zeilcruise, single zeilreis, Caribbean meezeilen  caribisch gebied, zeilen Martinique, st.vincent grenadines, private yacht charter, caribbean zeilreis, Voor anker, st. Lucia, st. Vincent, Grenadines en Grenada, Snorkelen

De eilanden van het Caribisch gebied vormen een boog van de Virgin Islands tot Trinidad. Ze worden traditioneel beschreven als de Benedenwindse eilanden in het noorden en de Bovenwindse's in het zuiden.

Deze reeks van veelal vulkanische koraaleilanden wordt omringd door kristalhelder turquoise water, met een aangename temperatuur dankzij de constante oostelijke passaatwind. Ze bezit een unieke verscheidenheid aan landschappen en biedt voor ieder wat wils. Van spectaculaire tropische bossen, heuvels, bergen en watervallen, uitstekend duiken en snorkelen met prachtige koralen en kleurrijke vissen, veilig zwemmen, witte zandstranden, historische forten, slaperige dorpjes en drukke markten, bars, trendy restaurants en winkels, met een ‘easy going’ levensstijl. De lijst kan bijna oneindig doorgaan, een wereld gevuld met kleur. Zelden te warm, nooit koud, wereldwijd met recht behorend tot de beste zeil- en vakantiebestemming.

Ondanks dat de eilanden meestal maar een paar uur varen van elkaar liggen, vertegenwoordigen ze een divers scala aan naties met eigen cultuur, verschillen in geografie, flora en fauna en veelal ook een eigen taal of dialect die door de eeuwen heen is beïnvloed door de Britten, Fransen, Spanjaarden, Nederlanders, Denen, Zweden of Amerikanen. Op de Franse eilanden na spreekt nagenoeg iedereen engels.


De Ocean Viking ankert natuurlijk ook bij kleine onbewoonde en ongerepte eilandjes ver verwijderd van de toeristische oorden. Koraalriffen zo prachtig u ze waarschijnlijk niet eerder heeft gezien, kleine verborgen baaien en dorpjes die wachten om ontdekt te worden.

Welkomwelkom_nl.html
Boot & Schipperboot_%26_schipper.html

Vaargebied

Activiteitenactiviteiten.html
Meezeilenmeezeilen.html
Prijzen & Bestemmingenprijzen_%26_bestemmingen.html
Contactcontact_nl.html
Foto AlbumsAlbums_Ocean_Viking/Albums_Ocean_Viking.html
Aanbevelingenaanbevelingen.html
Homehome.html

Caribisch Vaargebied

We welcome you aboard!


Copyright © 2010, SailOceanViking. All rights reserved.