Aanmeren Ocean Viking, zeilvakantie in het caribisch gebied, sailing the Caribbean, zeilen, carieb, charter Caribbean, zeilen in de cariben, sailoceanviking meezeilen Caribische eilanden, sailoceanviking.com, sailing holiday in the Caribbean, maarten van den berg, sailing charter, skippered charter, caribbean yacht bareboat caribean sail charter sailingyacht caribbean yacht zeilvakantie carabien zeilreis zeilcruise, single zeilreis, Caribbean meezeilen  caribisch gebied, zeilen Martinique, st.vincent grenadines, private yacht charter, caribbean zeilreis, Voor anker, st. Lucia, st. Vincent, Grenadines en Grenada, Snorkelen

SailOceanViking is gespecialiseerd in zeilvakanties naar de mooiste baaien, eilanden en dorpjes in het Caribisch gebied.


Meezeilen op een schitterend zeiljacht in de mooiste zeilgebieden van de Caribbean! Of u nu een ervaren zeerot ofwel een ‘zeiler zonder ervaring’ bent, SailOceanViking biedt u de gelegenheid om het Caribisch gebied “al zeilend” te verkennen. U vaart mee op de Ocean Viking, onder begeleiding van een ervaren Nederlandse schipper. Met de Ocean Viking bezoekt u de mooiste baaien, eilanden en dorpjes in het Caribisch gebied.


Het maakt niet uit of u actief wilt zeilen of liever lekker lui in de zon wilt liggen. Zeilervaring is zeker niet nodig en als u wilt kunnen wij u de fijne kneepjes van het zeilen leren. U kunt bijvoorbeeld ook een tropisch regenwoud bezoeken of een vulkaan beklimmen, lekker zwemmen, snorkelen of gewoon lekker zonnen en genieten van de rust op het water.

Afwisselend wordt er aan boord gekookt, eten we in een idylisch restaurant of organiseren we een BBQ op het strand.


Samen zeilen, fantastisch weer, het ontdekken van Caribische eilanden & cultuur, exotisch eten en tropische (fruit)cocktails brengen een aangename sfeer en veel plezier!

Welkomwelkom_nl.html
Boot & Schipperboot_%26_schipper.html
Vaargebiedvaargebied.html
Activiteitenactiviteiten.html

Meezeilen

Prijzen & Bestemmingenprijzen_%26_bestemmingen.html
Contactcontact_nl.html
Foto AlbumsAlbums_Ocean_Viking/Albums_Ocean_Viking.html
Aanbevelingenaanbevelingen.html
Homehome.html

Meezeilen

We welcome you aboard!


Copyright © 2010, SailOceanViking. All rights reserved.