Aanmeren Ocean Viking, zeilvakantie in het caribisch gebied, sailing the Caribbean, zeilen, carieb, charter Caribbean, zeilen in de cariben, sailoceanviking meezeilen Caribische eilanden, sailoceanviking.com, sailing holiday in the Caribbean, maarten van den berg, sailing charter, skippered charter, caribbean yacht bareboat caribean sail charter sailingyacht caribbean yacht zeilvakantie carabien zeilreis zeilcruise, single zeilreis, Caribbean meezeilen  caribisch gebied, zeilen Martinique, st.vincent grenadines, private yacht charter, caribbean zeilreis, Voor anker, st. Lucia, st. Vincent, Grenadines en Grenada, Snorkelen

De Ocean Viking is een ‘Ocean 60’ gebouwd door Southern Ocean Shipyards in Engeland. Ze is geschikt voor maximaal acht gasten in vier hutten, waardoor ze de perfecte keuze is voor kleine groepen, vrienden, alleenstaanden en gezinnen. Ocean Viking is uitgerust met moderne communicatie-, veiligheids-, en navigatie-apparatuur, evenals vele andere luxe artikelen die uw vakantie zo aangenaam als mogenlijk maken!


Voor meer info over de Ocean Viking klikt u op volgende link: 

Maarten van den Berg is eigenaar en schipper van de Ocean Viking. Hij is geboren in Nederland en opgegroeid met zeilen. Maarten is gecertificeerd als een RYA Yachtmaster Offshore, en ziet ernaar uit om met u te varen op de Ocean Viking waarin u de rol aanmeet die u zelf wenst; ‘laid-back en relax’ of volledig meeparticiperend in het zeilen, het is uw vakantie! Desgewenst geeft hij u ook instructies over zeilen en navigeren.

Maarten zijn doel is om uw vakantie zo aangenaam en overgetelijk als mogelijk te maken.

Welkomwelkom_nl.html

Boot & Schipper

Vaargebiedvaargebied.html
Activiteitenactiviteiten.html
Meezeilenmeezeilen.html
Prijzen & Bestemmingenprijzen_%26_bestemmingen.html
Contactcontact_nl.html
Foto AlbumsAlbums_Ocean_Viking/Albums_Ocean_Viking.html
Aanbevelingenaanbevelingen.html
Homehome.html

Boot en Schipper

Specificaties Boot *specificaties_boot.html

We welcome you aboard!


Copyright © 2010, SailOceanViking. All rights reserved.