Aanmeren Ocean Viking, zeilvakantie in het caribisch gebied, sailing the Caribbean, zeilen, carieb, charter Caribbean, zeilen in de cariben, sailoceanviking meezeilen Caribische eilanden, sailoceanviking.com, sailing holiday in the Caribbean, maarten van den berg, sailing charter, skippered charter, caribbean yacht bareboat caribean sail charter sailingyacht caribbean yacht zeilvakantie carabien zeilreis zeilcruise, single zeilreis, Caribbean meezeilen  caribisch gebied, zeilen Martinique, st.vincent grenadines, private yacht charter, caribbean zeilreis, Voor anker, st. Lucia, st. Vincent, Grenadines en Grenada, Snorkelen

Algemene Voorwaarden

Het aanbetalen van de helft van de reissom dient binnen tien dagen na de reservering aan SailOceanViking te geschieden.

Uiterlijk zes weken voor vertrek dient de volledige betaling te zijn voldaan aan SailOceanViking.

Voor SailOceanViking is het een vereiste dat haar klanten een ongevallenverzekering afsluiten, en bij definitieve boeking en betaling van de reissom verplicht de klant zich deze verzekering zelf afgesloten te hebben.

SailOceanViking organisatie raadt een annuleringsverzekering sterk aan i.v.m. eventueel onverwachte omstandigheden (zoals bijvoorbeeld ziekte e.d.) voor vertrek.

Uiterlijk 3 weken voor vertrek of zoveel eerder of later dan mogelijk is zullen de klanten van SailOceanViking bericht krijgen over het eventueel niet doorgaan van de reis, waarna direct volledige restitutie van de reissom zal plaatsvinden.

Varen met SailOceanViking is geen gevaarlijke bezigheid. Echter, natuurlijk brengt het varen op het water (meren, rivieren, kanalen, de zee, enzovoort) een risico met zich mee. De omstandigheden op het water en de weerssituaties ter plaatse zijn niet altijd even makkelijk te voorspellen en kunnen zelfs gedurende een tocht wisselen; een hoge golf, een onverwachte beweging (een overkomende giek of een slaande lijn), het lopen over een scheef dek enzovoort, kunnen oorzaak zijn van eventuele ongelukjes of het eventueel oplopen van letsel. Dat is eigen aan de gehele watersport. SailOceanViking aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor deze risico’s welke bij aanvang voor alle klanten van SailOceanViking bekend mogen worden verondersteld. Dat geldt vanzelfsprekend eveneens voor iedere mogelijke beschadiging, diefstal of elk verlies van (persoonlijke) eigendommen, cash geld inbegrepen. Dit is voor eigen risico.

Zoals bekend is, zijn wel of niet verband houdende met 11 september 2001, verzekerende instanties terughoudender geworden in het verzekeren van aansprakelijkheden. Bedrijfsrisicoaansprakelijkheid is bijvoorbeeld een verzekering die praktisch niet meer is onder te brengen bij verzekeraars. Derhalve stelt SailOceanViking geen enkele wijze aansprakelijk voor welke risico’s dan ook verband houdende met de door SailOceanViking aangeboden zeilreizen, vaartochten of hiermee verband houdende activiteiten. Alle klanten dienen zich hiervan bewust te zijn en zijn of haar eigen verzekeringen afdoende te hebben geregeld.De reis (zeilreis, vaartocht, enzovoort) wordt geïnitieerd door de SailOceanViking schipper en in overleg met de opvarenden en na definitieve goedkeuring en instemming van de schipper uitgevoerd. De schipper van SailOceanViking heeft het gezag over het schip en de opvarenden. Hij/zij behoudt te allen tijde het recht om geplande route van de tocht i.v.m.weers- en/of andere omstandigheden, te wijzigen. De klanten van (c.q. de opvarenden) zijn verplicht de over het algemeen vanuit veiligheidsoverwegingen ingegeven) adviezen en/of bevelen van de schipper, te allen tijde uit op te volgen. De genoemde prijzen op de website of ander promotiemateriaal van SailOceanViking zijn niet bindend. Onvoorziene prijswijzigingen met vluchten, belastingen of wisselkoersen kunnen van invloed zijn op de definitieve prijs.

Indien het noodzakelijk is dat de zeilreis door SailOceanViking wordt geannuleerd, worden vanzelfsprekend reeds betaalde gelden volledig en direct door onze organisatie terugbetaald.
SailOceanViking hanteert het uitgangspunt, en gaat er vanuit dat de opdrachtgever die bij SailOceanViking boekt hoofdelijk aansprakelijk is voor zijn of haar boeking, ook indien hij of zij voor anderen geboekt heeft.

Annuleringen zijn mogelijk, doch hieraan zijn helaas enige kosten verbonden. De kosten voor annuleren bedragen: bij 6 weken voor vertrek de aanbetaling, binnen 6 weken voor vertrek tot aan de vertrekdag, 100% van de oorspronkelijke reissom. Wat betreft eventuele vliegreizen om de bestemming te bereiken zijn de voorwaarden van de betreffende luchtvaartmaatschappij van toepassing.

Welkomwelkom_nl.html
Boot & Schipperboot_%26_schipper.html
Vaargebiedvaargebied.html
Activiteitenactiviteiten.html
Meezeilenmeezeilen.html
Prijzen & Bestemmingenprijzen_%26_bestemmingen.html
Contactcontact_nl.html
Foto AlbumsAlbums_Ocean_Viking/Albums_Ocean_Viking.html
Aanbevelingenaanbevelingen.html
Homehome.html

We welcome you aboard!


Copyright © 2010, SailOceanViking. All rights reserved.