Aanmeren Ocean Viking, zeilvakantie in het caribisch gebied, sailing the Caribbean, zeilen, carieb, charter Caribbean, zeilen in de cariben, sailoceanviking meezeilen Caribische eilanden, sailoceanviking.com, sailing holiday in the Caribbean, maarten van den berg, sailing charter, skippered charter, caribbean yacht bareboat caribean sail charter sailingyacht caribbean yacht zeilvakantie carabien zeilreis zeilcruise, single zeilreis, Caribbean meezeilen  caribisch gebied, zeilen Martinique, st.vincent grenadines, private yacht charter, caribbean zeilreis, Voor anker, st. Lucia, st. Vincent, Grenadines en Grenada, Snorkelen

De Caribische eilanden zijn bekend om zijn witte zandstranden omzoomd door palmen. Op de bewoonde eilanden vind je een variëteit aan entertainment, van wild nachtleven tot Creoolse culturele festiviteiten. U kunt eten bij een van de vele restaurants en genieten van tropische cocktails in bars of club met vaak warme en levendige Caribische muziek. Elk eiland heeft zijn tradities, zijn geloven en rituelen en er zijn veel verschillende festiviteiten. Een van de bekendste traditionele festivals is het carnaval dat plaats vindt op de meeste van de eilanden, als uitgebreide kostuums worden gedragen en alles is ingepakt in de muziek en levendige kleuren.

Duiken en snorkelen behoren tot de meest aantrekkelijke activiteiten. Warm en kristalhelder water, eindeloze koraalriffen, weelderige maritieme vegetatie, exotische planten en kleurrijke vissen maken het Caribisch gebied ook onder het wateroppervlak een paradijs.  De eenvoudigste manier is snorkelen.  Snorkelspullen zijn aan boord en indien nodig kan ik u assisteren.

U ziet tonnen tropische vissen in deze wateren alswel levende riffen en het water is relatief veilig. Als u wilt duiken kan dit worden georganiseerd, tegen kostprijs bij verschillende duik operators.

Van dag tot dag varen we naar de vele eilanden en eilandjes, ankeren we in verlaten baaien om bijvoorbeeld stranden en grotten verkennen, te

zonnen en ontspannen op het zonnedek en zwemmen

in de warme blauwe zee.

Welkomwelkom_nl.html
Boot & Schipperboot_%26_schipper.html
Vaargebiedvaargebied.html

Activiteiten

Meezeilenmeezeilen.html
Prijzen & Bestemmingenprijzen_%26_bestemmingen.html
Contactcontact_nl.html
Foto AlbumsAlbums_Ocean_Viking/Albums_Ocean_Viking.html
Aanbevelingenaanbevelingen.html
Homehome.html

Activiteiten

We welcome you aboard!


Copyright © 2010, SailOceanViking. All rights reserved.